Jump to content

Welcome To Cameraloops

Take a moment to join and become a member

Insignia 2014 Retrofit TPMS


M Ch
 Share

Recommended Posts

Hello everyone,

Maybe somebody can help me,

I would like to retrofit TPMS in my Insignia 2014 which does not have tpms originally,
 I found the plug on the back behind the bumper and connected the module, check and power working after ignition on 

I have replaced the 8'' cluster, which has pressure monitoring, but shows only dashes,

So now left BCM to activate,

I tried SPS config / setup there is a question if I have TPMS, and the whole configuration process,  but still nothing happens, will someone tell me exactly what to do, is this function in calibration?
 Thanks greetings

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

I do not intend to be rude but just to make sure that we start in the right end: Are you sure that your tire sensors are alive and activated? Are they also running on the correct frequency, i.e. 433 for Europe or 315 for US and is the receiver also on the same frequency?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


  • Guest Guest
    stats
    Activity
    Group
    Guest
    Posts
    0
    Reputation
    0
    warn level
    0
    Joined
    Email
    Guest has no recent activity to show
×
×
  • Create New...

Important Information